Rusta Barkarby – Öppettider, Veckoblad och Mer

Rusta Barkarby är en populär butik som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och fritid till förmånliga priser. I denna artikel kommer vi gå igenom öppettiderna för Rusta Barkarby, samt ge dig information om deras veckoblad och erbjudanden.

Öppettider för Rusta Barkarby

För att underlätta din shoppingupplevelse är det viktigt att veta Rusta Barkarbys öppettider. Butiken har generösa öppettider och riktar sig till både vardagskunder och de som föredrar att handla på helgerna.

Här nedan hittar du Rusta Barkarbys öppettider:

Dag Öppettider
Måndag – Fredag 10:00 – 20:00
Lördag 10:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 16:00

Observera att öppettiderna kan variera på helgdagar, så det kan vara bra att dubbelkolla innan ditt besök.

Veckoblad och Erbjudanden

Rusta Barkarby ger regelbundet ut ett veckoblad med aktuella erbjudanden och kampanjer. Detta är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad om deras senaste erbjudanden och få tillgång till bra priser på utvalda produkter.

I veckobladet hittar du allt från möbler och heminredning till trädgårdsprodukter, hushållsartiklar, kläder och mycket mer. Erbjudandena i veckobladet är vanligtvis giltiga under en begränsad tid, så se till att du inte missar något om du är ute efter att göra ett klipp.

“Rusta Barkarby veckobladet är fullpackat med spännande erbjudanden som du inte vill missa.”

För att ta del av erbjudandena kan du besöka Rusta Barkarby-butiken direkt och bläddra i veckobladet som finns tillgängligt i butiken. Du kan också hålla utkik efter digitala versioner av veckobladet online, där du kan bläddra i erbjudanden från bekvämligheten av ditt eget hem.

Om Rusta Barkarby

Rusta Barkarby ligger i Barkarby Handelsplats, Järfälla och är en del av Rusta-kedjan, som har flera butiker runtom i Sverige. Rusta Barkarby är känt för sitt stora utbud av produkter och sitt fokus på kvalitet till överkomliga priser.

Förutom varor inom heminredning och fritid erbjuder Rusta Barkarby även ett brett sortiment av madrasser och andra sovrumstillbehör. Om du letar efter en ny madrass eller andra produkter för ditt sovrum, kan Rusta Barkarby vara det perfekta stället att besöka.

Oavsett om du behöver köpa hushållsartiklar, trädgårdsprodukter, kläder eller bara letar efter något roligt att göra på helgen, så finns det något för alla på Rusta Barkarby.

Se till att du håller koll på deras öppettider och tar del av deras veckoblad för att inte missa några bra erbjudanden!

Artiklen Rusta Barkarby – Öppettider, Veckoblad och Mer har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 5 anmeldelser